Vars gick den ja?

Jahapp!
Varit ledig/är ledig idag en "bytesdag", en dag då ALLA jobbar. värt?!
Men planerna var många, åka på gymmet, hmm åka längd, städa (behövs) eller kanske till frisören. MEn va hände. Jo, vaknade av att de var strömmavbrott och -25 grder ute. Inte ok, så somnade om... vaknade strolande sol och strömmen tillbak! Firade me en brakfrulle :) Sen ut och njuta lite på baolkongen av solen ...som gick i moln.
Sen hittade ja en tidning, sen datorn.  ELLER JAAAAA  dagens händelse: jag har äntligen efter fyra år flyttat min försäkring med mig hit haha.
Undra hur ja skull ha gjort om de hände nått förra säsongen men "klaaaaaaaaaaaart de int händer", vi lever ju i en bubbla här :P hallå, de ha ni väl int glömt! haha.
Här i bubblen var vi ut och red för några veckor sedan me mina repa kompisar. Min fina häst som gjorde som den själv ville, hette glofaxir/ur (jag och namn...) men de betydde typ den gyllene manen, man ser lite av den iaf på bilen. Och förövrigt SKET min och Eleonores som står till höger i kapp precis efter den här bilden togs!
Tack för den tyckte Malin som stod bakom haha!
Sen har vi haft personalfest, Raggartema.
Mina två sköna sambosar gick som en, nivet sån där antenn me päls på, den gråa personen på bilden och den andres som en doft gran, oj förlåt wunderbaum, gröööööna saken till höger.
Kändes smått lustigt, på ett bra sätt, att sedan gå ut på Bygget och dansa me en grå man och en grön presenning ösades bredvid sig HAHAH.
Resten av oss var rockabilly brudar eller raggare.
Dock va Olle Casanova, den största raggaren av dem alla!
Men ja höll nästan på att missa att bli uppraggad på denna fest. Åkte tåg hemifrån natten innan men belv fast i Ånge i SJU TIMMAR!
Fick en apelsin av de lokala fyllisarna som höll mig sällskap mesta delen av den morgonen, få glädjas åt de lilla:D
Tog nyss några spontan kort från balkongen när ja var ute och luftade mig.
Åt höger: Liften till höger i bilden, toppen på Tegetornet aka min arbetsplats bakom träden rakt över taket på röda värmestugan.
Rakt fram: ut över fjället på andra sidan åresjön.
Vänster: Åre skutan rakt fram, vår julgran åsså rakt fram haha!
Måste va ngt fel me våran el här i stugan för det går glödlampor ALL THE TIME!
Är ganska så van nu att trycka på knappen och vad händer....NOTHING!
Men nu när solen börjar lysa in på riktigt och de bli ljust ser man allt DAMM (IT!) huh.
och då börjar man bli glad att de varit lite mörk här inne.
Svenska vs Norrländska
Svenska: Glödlampan behöver bytas.
Norrländska: Lampan ha gått.
Då: Vaktis Andre undra vars lampan hade gått iväg nånstans förstod ja att ja måste finslipa lite då ja skriver arbetsordrar te dem. ajjabajja.
*Solen är tillbak, på me täckisar och ut i stolen som står i solen!

RSS 2.0