En gång

Hej kära blogg...haha. Ne men ha glömt bort att den här fanns till.
Bra för roliga anekdoter :P

Varning. Kommer en massa text nu.
Tjollrig sådan därav varningen. Se till att va utvilad för denna läsning haha! ;)

Gjorde några noobiga (läs: ngt bara en "lätt distraherad" person lyckas med) saker i veckan!

Bl.a Parkeringsböter. Man få INTE stå på Max parkeringen före kl tio. Jag ställde mig där fem i. Surt.

Gick på staden. Lyckades riva ner ett ställ me bhar på H&M... noobiga Karin skulle ha smiti däifrån.
Men då jag på sistone fått upp ögonen för att dessa saker tenderar att hända mig då och då gick jag och sa de till en H&M-tant. Hon tyckte de blev pinsamt, mer än va ja gjorde haha!

Sen när ja gick hem från staden så hade ja typ en outofbody experience. Eller två.
Sms:ade samtidigt som ja bar tre påsar, en väska och tog upp mina vantar. När sms:et va färdigt författat och skickat så stod jag där me bara en vante. SÅKLART!
Men vars stod jag. Vände om. Gick och gick OCH GICK.... kan sägas att de är obehagligt när man gå tillbaka i sina fotspår och inte MINNS alls vars man korsade gatan eller att man kommit så långt!!! outofbody ett.
Skulle ja orka? Ja.
Så jasi går dit vantarna sågs senast. Bara en bit till... bara runt de hörnet. Och när ja kommer runt.
Ser en man, en shabbig man böja sig ner och plocka upp ngt. Kommer närmare, yepp de är en uteliggar typ.
Nu framme vid sista platsen där han plockade upp ngt och där ja senast såg vanten.
Hmm kan de ha varit min vante? Ne säkert en burk han hitta. Vänder hemåt.
Outofbody två.
Följande tanke slår rot.
MEEEEN tänk om de va min vante? Då står ja här me en och han har den andra! Onooben tar över. Ja halv springer efter han.
Oh... han är en RIKTIG uteliggartyp smutsig och så, vinglar lite när han går och pratar eller mumlar ngt tycks ja se men still a person. Så frågar.
"Ursäkta, uuuuuursäkta kan de hända att du hittade en vante där borta?"
Mannen tittar på mig som om JAG vore tokig. Sen kollar han sig runt. Ja de va mig hon prata me ser de ut som han tänker. Han lägger handen på min axel och mumlar ngt samtidigt som han ler.
sen börjar han leta i sina tygpåsar. OCh vips YEs de va min vante :D
Jag blir glad, han blir glad. Leenden utbytts :) Han har dock bara en vante  på sig ser ja och då frågar ja om han vill behålla båda mina. Tänkte han må ju ha plockat upp den första av en anledning. Han grunnar påt lite men ne de är för små. Så han tackar, jag tackar, får en kram eller två (lite chockad). Sen skiljs vi åt. Jag me BÅDA mina vantar :D Win Win!


Ha även haft mina duster me uteliggarna på Ånge station. Lång historia kort. Mitt tåg var försenat och de belv väldigt engagerade i detta. Gick ut för att röka kom inspringade "nu ha de ändra me igen plus tio minuter" Då har de sett de på skärmen ute.
Jag tackar och suckar lite över de. OCh de svär över SJ lite alla tre av dom.
Till detta hör att jag har en egen skärm inne så att dom går ut för "att kolla" är mig int nödvändigt.
MEn ibland är de bra att känna sig viktig så ja let them be. Fyra timmar sitter vi där. En av dem lyckas spy på golvet. Den andra vill att ja ska vakta hans påsar när han ska på toa. Påse me öl. Ståendes i en spya. Men oki, jag vaktar.
När de sen ska gå "har du en apelsin i din väska?". Min första tanke, han vill ha en apelsin. Tji där fick ja. Han gav Mig en apelsin och ett stort lycka till me att komma dig te Åre! Dom är ju still a person fast lite.... ja.

Sen en som ja träffa i Strömsund. Han hann berätta halva sitt liv för mig. Sjunga. Gråta över sin dotter som dött, därav blev han alkis. Berätta hur han tappade bort en bil i fyllan. Övertala en annan i lokalen att shotta me han. Lyckades. Bjuda den samme på öl. Bli kompis me den och fördjupa sig i "varför man som alkisgubbe int kan prata me söta flickor utan att de ska ses som obehagligt". Bjuda mig på öl, misslyckades. Och sedan berätta att han väntade på bussen me oss nu, för att de va just den bilen han skulle ha kört hem som han tappa bort i fyllan dagen innan HAHAHHA!

Ne just tillbaka till noobigheten.

Jag är på Calles, Carl Viktor. Broder vill åka hem tidigare. Jag kör, så skjutsar hem honom. Glömmer dock mitt leg inne på Calles så när ja återvänder för att åter joina resten av sällskapet ha ja inte det.
Ha blivit infomerad att de va 20 års gräns. Så ja stegar fram till vakten och säger: "Hej jag har inte mitt legg, är kvar där inne. (Detta är samme vakt som tagit legg en timme tidigare max.) fortsätter, men nog tror du på att jag är 20 iaf?" fyrar av ett jätte leende. vaktens svar? jo. "det är 18 här" inte en min bara den kommentaren. De va ju int ens ett försök te dryghet, jag trodde de va 20 ju meeeeeeeeeeen svarar "ooookej" och fumlar efter telen. Men då kommer en kompis som känner vakten och säger 18? Hon är ju närmare 30 (true gulp) men skönt för då fick ja följa me dem in haha! Ofta!

SEn vare ju de här me att ja tappade bort min börs för tredje gången gillt i höst. Noobigheten. MEn ha ju tur me sådant så fick tillbaka den efetr en vecka :) Då den legat i "dragspelet" på en buss. Så den kom tillbaka för tredje gången de andra gångerna kan vi ta en annan gång :P

*Gång!




RSS 2.0