Monsterbulle :D

Har nu jobbat förlåt arbetat, det är ett bättre ord för det seriösa jag fyller mina dagar av! haha.
Sälja glass, hamburgare och strips i MASSOR! Medmeramedmera...bara fråga mig vilken GB-glass du vill och jag vet priset haha!
Dock så förra helgen var det första jag gjorde på mitt nya jobb att skolka! Gulp. Dom ringde och frågade vars jag var och ja, inte där iaf utan 13mil bort i Arvidsjaur hos mormor haha! Men det var lungt sa dem för det var regn och då är det inte många som vill bada, tur de! Jag hade missuppfattat schemat :S karin kan haha.
Är hellmskt att arbeta runt massa mat hela tiden, man är konstant sugen men det är ändå underbart som när ja fick ta gårdagens två STORA monster bullar hem :D * like! *
Midsommar har även den passerat med ett misstänkt brutet nyckelben, en som trampade genom en trappa och sedan en som sprang på den trasiga plankan och såklart fick en spik i foten, en som sparkade in i en tröskel och en som ramlade ner i matkällaren när den öppnats upp för öl hämtning. Mkt blod att toka för syster! OJA hon fick ta det! Jag var ju nykter och lektant. Har tappat rösten då jag försökte överrösta 30 fyllisar när vi lekte "ställ er på led där den äldste står till höger" lr vår egna favorit "den naknaste till höger, alltså den som visar mest hud" och där åkte t-shits och byxor va haha!
Att den där pojken bröt nyckelbenet alt fick axel ur led var typ det bästa som kunde hända festen, kan lätt stå för det påståendet öga mot öga om ngn tycker det låter hårt! Han kunde ju inte bete sig. fylleskalle! argh Var hemma hos mammappa i stugan och bli så arg när folk int kan uppföra sig. Inte ens hemma hos sina kompisar, utan att det bli allmänfylla men bla en trasig stol innan han "bröt" nyckelbenet!!
Annars var det en mkt trevlig kväll :)
Imorrn ska jag bli ett ljushuvud (hos frissan) innan jag börjar jobba och nu tycker jag typ att nio är jätte tidigt då jag int har behövt vara på jobbet förrns halv ett haha!
*Sova nu kanske så jag då får mig upp i tid haha :P

Hur?!

Har träffat en livs levande seriefigur!
Och med seriefigur menar jag att det är en människa man inte tror finns.
Men han bor här på vår gata. Han är en gubbe som pappa anser "fötts som åttioåring" han kan alltså inte ha varit ung NÅGONSIN!
OCh han är vår vice hyresvärd.
Bakgrunden är den att det är mammas lägenhet vi bor i, och man får inte hyra ut den i andra hand. Vilket seriefiguren tycker att vi gör. Alltså jag och Olle.
Första "mötet" med seriefiguren var ett samtal när jag skulle kolla om det fanns ngn parkeringsplats ledig över sommaren.
Jag ringer till numret som jag har i min telefon sen förra gången jag bodde där.
Han frågar i vilken lägenhet jag ska bo, nämner att det bli ju i andra hand då va?
-Nej säger jag, jag lånar den av mamma som äger den.
-Jaha, det blir i andra hand.
-Nej ja..
-MEn du kan ju ha bilen efter gatan, fast då kan du få böter om den står där på onsdagar, jag har sett folk få böter. Du har ju körkort förstår jag, då kan du ju läsa på skyltar och man får inte ha bilen där på onsdagar!
-Ja, okej men jo det är ju som därför jag vill ha en parkering...
-Ja man kan få böter på onsdagar.
Ska du jobba då eller ska du plugga?
-Ehm...jo, jag ska jobba på vitbergsbadet och...
-Hur gammal är du då?
-24
-Jaha du låter ung, 19, ja du låter som 19, jag skulle ha gissat på det. Vi har en parkering som kanske blir ledig om en månad.
-haha okej (?) men då kan jag vänta med att ta upp bilen så länge för..
-Ja, få se längst upp sa du att du bodde, men då står det ju två namn på din dörr? Och du hette karin? det står ju Eva/ida?!
-Ja, men det är min mor och syster, min syster har bott där men min hon har flyttat nu.
-Jaha ja varför står hennes namn då?
-Jo, jag har inte bytt än bara.
-Neheeee för hennes namn står kvar ja, men då kan jag byta det. Karin var det du hette va? Ja det ordnar jag. MEn ring igen om en månad så skriver jag upp att du är intresserad va parkeringen.
-okej, tack?!
*klick*



Sedan nu senast hade jag och Olle inflyttnings/grillfest på innergården. Kul :D men är nästan så att jag ångra det liiiiiite men bara lite.
Varpå vår gode gode vän seriefiguren kommer och knackar på dagen efter.
Olle öppnar.
Han frågar om Olle bor där. Sen om det inte bor en Stenman åsså.
Jag går till dörren.
Vi har lagt till Olles efternamn på dörren. Varpå han tror att det bor TRE personer här för dubbel namn det är ngt nytt lr?! Drygheten i hans röst går inte att ta miste på.
Sen frågar han om vi var med på festligheterna som hölls igår?
- Ja, det var vi som hade fest svara jag.
Han slänger med huvudet och frustar till.
- Ja dom sa åt mig att Stenmans nog var inblandade. Och det ser ju förjävligt ut på gården!
- Jaha säger jag (sen bli jag lite förvånad och tänker att vi var ju noga med att plocka bort efter oss.)
- Ja sen så hyr ni ju i andra hand och det måste man ansöka om.
Har ni någon kontakt med hon som äger lägenheten?!!
-Ja det är då min mamma.
Jag bor i min mammas lägenhet och det är inte i andra hand det är ju hon som har hand om den.
- Men han. Varpå han pekar på Olle som står vid min sida. Han är ju inte en del av familjen. Vi måste veta vem som bor i vilken lägenhet.
- Eh jo det är han han är ju min pojkvän. Och vi har satt hans namn på dörren för att hans post ska komma rätt. Men det är min mamma som äger lägenheten. Jag kan ringa henne nu om du vill?
Han ignorerar mitt förslag.
-Vi måste veta vem som bor vars. Ni kan inte bara flytta in.
Okej,  (känner hur jag blir mer och mer kokande...) jag ska ha två kompisar som kommer upp och ska bo här i en vecka. Måste jag anmäla det då? Vi vet ju hur länge vi ska bo här och det är ju ändå min mammas lägenhet fortfarande om vi flyttar.
Han kastar lika nonchalant på huvudet som förut när han byter samtalsämne igen och frågar inte rakt ut utan mer drygt - vem det var som släppte in folket på toaletten vid tvättstugan då?!
MEN är ju smartare att dom går på markplan än springa upp i trapphuset eller ska folk gå på toa mitt på gräsmattan?! Ville jag bara skrika te han men det gjorde jag inte såklart gah.
Minns inte resten av vårt samtal då jag kokade över!
Han gick iaf och när vi sedan gick ut på innergården där det såg FÖRJÄVLIGT gick jag runt och runt och runt och letade efter det förjävliga! Vi hittade en ölburk, som vi int ens är säkra på att det var från vår fest och det förjävliga var att...... vänta.............. vänta......... vänta.........bänkarna och borden stod HULLER OM BULLER!! gahhhhhhhh!!! hur kan man stå ut med det?!??!?! hhahaa.
Är det inte meningen att man ska använda grillen, bänkarna och det som finns på innnergården?!
Lovar at han går och krattar sandlådan två ggr om dagen då det har varit någon unge där och LEKT! Huga hur kan man tro att man ska leka i en sandlåda/grilla på en grill/vilja ha en parkerings plats för att parkera sin bil/sitt namn på sin postlåda/bo med sin pojkvän?!?!?! hur huuuuuuuuuur hur?! haha
*En seriefigur säger jag bara.



YES! Norran <3

Fint med en riktigt norrländsk tidning. :D
Jaaaaaaaaaaa, ja, dom såg en björn STOR nyhet bla bla, vi har björnar i Sverige. bla bla.
Men att dom skriver tät ist för allas vårt svenska täppt, det mina damer och herrar det värmer i hjärtat ♥
haha ;)
Sen så ha man fått inflamation i vristerna (båda suck) av att gå från noll, nada, minus med träning till fotbollsmatch på en vecka, inte att rekommendera alltså :( Så ligga still är min medicin nu i en vecka. Passar bra just nu iaf då det är SOL ute.
*på med bikinin ;)

RSS 2.0