FACINERANDE

Tro det eller inte men SÅKLART.... haha.
När mamma säger vem det är som vunnit budgivningen på lägenheten och har ett namn, så kolla ja upp det nyfiken som ja, är på facebook OCH VEM ÄR DET?!
Måste va han, ofta många i lilla Skellefteå heter exakt samma och är 86:a och har varit kring lägenheten vid visningstillfället?!
Det är ju min stalker. såklart.
Jag bokstavligt talat HOPPADE bort från datorn när ja såg hans bild. HOPPADE. Ofta, oooooofta det blir just han som köper mitt forna hem. Ofta? Undra om han vet om det...Jasi säger bara än en gång facinerande.
Är i Norge nu efter att....
...Ollbert kört 57 mil för att överraska mig.
Trodde det va en kwinna när bilen körde upp fram tills pappa säger, "men det är ju Olle" och då ha han hunnit kliva ur bilen och hälsa utan att ja fatta ngt. Skyller på att han hade sin pappas bil.
...vi hade en utflyttningsfest, alla sittandes på golvet och jag iförd en lejon utstyrsel. Nå så djuriskt.
...vi packat OCH städat ur lägeneheten på en dag med hjälp av Olle och Mor. Tacka vet ja Mor<3
...jag packat ihop mitt liv på en eftermiddag att rymmas i bilen mot Norge, Åre, Sthlm.
...Ollbert fick böter för fortkörning. Jag börjar leta mina skor övertygad om att det är nu ja som bli chauffören för tre mån framöver. Men tur i oturen, dom klockade han "bara" på 17 km över gränsen för tillåtet lika med "bara" böter. Var väldigt uppmärksamma på skyltar efter det.
...tillslut packat in allt från bilen i misären som Olle kallade vårt rum, nu äre röjt upp och tiden spenderas på att
njuta av tillvaron, av lugnet, av att största problemet som finns är att det inte finns något problem med att bara vara.
Tillexempel belv jag alldelens till mig igår:

Crüsli <3 MIG.
Detta åt ja som en besatt i Holland men hittade det ingenstans i Sverige inet ens något som likanr det, jag googlade, kollade på alla affärer, allt från ICA till Willys till Ö&B. MEn nej. Och nu till min stora lycka <3 muuuums. Jag är besatt igen. synd bara att ett litet paket ska kosta 47:- NORSKA KRONOR! men det är de värt hehe.
När vi åkte till campingen skyndar jag mig upp me kameran för att ta bilder på den fina utsikten som vi har när vi kör te jobbet.
OCh just som ja sitter och tar kort på mig själv, smäller det till, Olle pallnitar, svär lite och hoppar ur bilen innan ja ens fattat va som hänt. men sen ser ja...fiskespöna som satt fast i två sugklockor en på framhuven och en på taket ha ramlat lös.
Just innan tar ja ett kort när dom sitter kvar.
Vi skyndar oss ut, får me oss allt och in i bilen igen. Är som ingen plats att stanna på mitt i en kurva på en smal slingrig Norge väg :O.
Detta är ett kort på receptionen,
tagit från bron på vår egen stuga som vi fått på campingen.
Om man kollar noga ser man Olle vid fönstret som försöker rädda det som finns kvar att rädda av fiskespöna.




Norrländska vs Svenska:
Norrländska: Svärde/svär
Svenska: Svor/svor
Vet som inte om det är typiskt norrländska men ja ha iaf väldigt svårt att inte säga fel på det där, och att låta bli att "svära". Blir det att "använda svordomar" på svenska då? äsch. oanständigt är det iaf.
*Olle ha två kompisar på besök så han får fiska hela dagen, lycklig Olle och lycklig jag som int behöver va me :P

Facinerande.

Sitter i trappen och en dörr öppnas från tvättstugan, ut kommer...



Det har varit sista visningen på lägenheten ikväll.
Och efter att den har varit så har jag och Ida min kära vapendragare demolerat sängen, bokhyllan och släpat ner Soffan. Inte tre tunga våningar utan FYRA då vi ställt dom på källarplan. HUGA! svettigt.
Nu är det bara Utflyttings-Festen med stort F. Tema: Djur grr som ska avklaras sen är det dags att Tömma med stort T på riktigt! Spännande also sorgligt.
8 år har den varit en trogen tjänare av släkten *pip*. *snyft*.
Nej nu pratade vi om fest, snälla fina saker... skall såklart vara djurens konung hehe, LEJON! bilder kommer :D

...min stalker.
Vet som int om det är min stalker eller om ja är hans?
Börjar redan på gymnasiet, alltså massa herrans år sedan.
Ser en kille som är väldigt lik min kusin, därav lägger ja märke te han. SEn ser jag honom ÖVERALLT!
På väldigt mysko ställen, som om kosmos VILL att vi ska träffas!!?!
Nivet när något är så udda att ni måst berätta om det för att verkligen vara säker på att det hänt?
Har talat me syster om detta BLAND ANNAT:
Tänk er att ni är ute på promis på en gata som ni väldigt sällan går på, som någon överhuvudtaget går på (om man int bor där typ) vem ser jag?
Tänk er att ni går och handlar och de är dött i butiken förutom en person, gissa vem?!
Tänk er att ni tar ett jobb tre mil från staden och pendlar halv sex på morgonen, vem sitter på bussen?
Tänk er att ni gör en andra säsong i Åre, 52 mil från staden och hälsar på ett kollektiv lite utanför byn som ni int ofta tar er till. Känner igen en av killarna och tänker att det är nog någon som gör en andra säsong, därför presenterar du dig int utan ni nickar bara till varandra väldigt igenkännande!
OCH sedan kommer en bekant och säger att *vad han nu hette/heter* vet mitt namn m.m.
HAn ha åsså tänkt på att vi ses på alla möjliga ställen heeeeela tin! Han har tagit reda på mitt namn.
Han är åsså facinerad. Ändå. Så tar igen av oss tag i det. Haha.
Så idag hände det igen.
Jag satte mig i trappen i grannhuset (det regnade ute) för att int va ivägen när det va visning, så dom (köparna) kan rota loss utan att känna att dom gör intrång. Hursomhaver... hade int planerat att sitta där men nycklen te hobbyrummet var borta. Ingen har kommit in i trapphuset på  över en halvtimme och just som ja ska gå... precis som ja plockar ihop datorn... sekunderna före avfärd... så kommer HAN in.
En pinsam blick av igenkännade utbyttes. Inget mer.
Facinerande.



Norrländska vs Svenska
Norrländska: Trappen.
Svenska: Trappan.
För att: Upptäcktes när jag skrev ordet, sen skrev om det för att ordlistan på datorn "rödmarkerade" ordet hela tin. Så tydligen är det skillnad?! haha.
*Ligger inatt på madrass på golvet me kartonger utspridda här och där och everywhär, denna glädje me att packa igen WOHOOOOooooOOO! ehhhh. :S

Ytterst.

Då hade man sönder tvn då, väldigt ytterst nödvändigt! NOT. Dessutom liten systers tv :S
Skulle ju bara vända lite på den då det var något ytterst spännade och ...BANG!!!
Förstod va som höll på att hända.
För den kändes ytterst ovanligt tung mot min hand mendans ja släppte den.
Och yepp den rörde sig.. funderade på att stoppa dit foten medans jag såg den falla i ultrarapid... Foten hmm, men ne?... fast borde... sen tänkte jag "aj"... men ändå, det kan rädda den... men ne jag vill int paja foten ju... men utan tv i två veckor Karin, komigen... men fan... BANG! Försent.
Lika ytterst onödigt som när man är på ICA och ska betala sina köttbullar i snabbkassan så där smidigt och bra. Där man så fint skannar sina varor själv, tar fram kortet, slår koden. Plockar upp min påse me köttbullar SÅKLART i "sömmen" på påsen...jaaaaaaaaaaa varför inte i sömmen?! JO för att då går påsen sönder och det smiter ut en massa bullar av kött. MEn om man är yttert smidig lr osmidig som i mitt fall låtsas man inte om att den bulle lr två har tagit sig ut nepp betala och ut ur butiken fortare än fortast :D
Borde int få gå och handla själv alltså :S haha!
Norrländska vs Svenska
Svenska: Bakom
Norrländska: Bakanför
Självklarheten: När något är bakom något så är det bakanför det.
*så ytterst! :D

RSS 2.0