Pimp my lägenhet:

Har pimpat lägenheten lite, och nu är det me de grejer som finns kvar sen Olle drog te Norge. Sen Joel bodde här och ida och Sven och Mikael och ja tror Mattias hann me en sväng här om ja inte minns fel...(?)
Dom (de onda haha ne men mäklaren som ska sälja lägenheten snyft) ska komma och fota imorrn så nu ha ja trycktttttttttttttttttttttt in all skit i diverse hörn och voilá:

Och walk in garderoben:
(produktplacering, observera smygreklamen för Åre ;)

"Vardagsrummet och Matsalen" haha :P
Vardagsrummet och Sovrummet:
ÅH träffade närmaste granne idag i tvättstugan, såklart hade ja glömt bort tiden och han hade, tagit sig frihet, som han uttryckte det att plocka ur torktumlaren åt mig! Alla mina underkläder såklart, smått pinsamt hihi men man vet att man kommer sakna även en gnällig granne som klagat på en efter alla fester (och ja mamma det har förekommit mer än en fest i denna lgh;) då man inte ens bli arg över att den var halvblöt och i en röra. Utan man stannar lite extra länge (me en famn fulla av fuktiga underkläder) för att chittchatta över hur bra denna hyresrättsförening varit när man egentligen tycker den är röv då alla ska lägga sig i vars man jobbar när man ringer om en parkeringsplats, hur gammal man är när man ringer om en parkeringsplats, om det var vi som hade fest när det ser förjävligt ut på innergården ( red.anm. en bänk stod inte där den skulle) ***** gubbe som int ha ngt eget liv.
Eh ne nu skulle ja ju va nostalgisk då det hänt såååååå mkt massa olika händelser i denna lgh att de är sjukt. sjukt säger ja.
Varje hörn bär på ett minne.
Slutet är här.... 17 sep när sista visningen har varit, sen är det nog någon ny lycklig jäkel som få skaffa nya minnen här :D
Ja, början på ngt nytt...
*Here I come

Hon lyckas.

SHIT ska packa ihop mitt liv!!! Här skall det säljas lägenheten som varit mitt alternativa hem tillochfrån i minst fem år GULP! °Uppdatering kommer°
Nu till.
Hon lyckas.
Efter att ha varit på mkt trevligt 60-års kalas fredag vaknar hon upp mkt bakis lördag morgon. Är inte jätte ung längre, tydligen. (Nog för att när ja pratade me syster i telefon igår och nämnde min ålder så missade ja ett år av mitt liv, hon var tvungen att avbryta min historia för att upplysa mig om detta haha) Skyller på att 60-års kalaset var tre 20-åringar som slagit sig samman och det tempot hänger man nog int riktigt me i längre... 
Den  seriesnutten sitter fortf på kylskåpet men int hjälper det haha, trots att den är så klockren.

Jo just, till det, att hon lyckas.
När hon väl tar sig upp på eftermiddagen kvällen bakis som en punkt punkt punkt så
... skall hon ha med sig mat till avslutnings-knyt-kalaset som är på Eddahallens relax inom en halvtimme.
What to do?! Hon ringer räddaren i nöden, systern.
Lite pip i telefonen och systern och brodern kommer med mat.
Nice :D
Hon ha lyckats... men där tar det bara sin början, för hon lyckas även med att:
Lämna mobilen hemma i lägenheten.
Och lägenhets nycklarna i broders bil.
OCH dricka/bada till halv fem då detta upptäcks :S
Då de andra dårarana gett upp sina desperata försök att få Linnea att hoppa från högsta steget i hopptornet kan ja låna mobil. Ringer syster, lägger på, är detta systers nummer?!? Eller moders? Inte bra om det är moders gulp, men chansar. YES!! syster svarar... lite sådär förvirrad utan att riktigt fatta att hon svarat. Så efter X antal sluddrade ord mellan oss bestäms det att:
Jasi,  att det bara är att traska 45min sådär kl fem på morgonen mot systern.
Blöt i håret, med smärtande mage av alla magplask som utförts och rödsprängda ögon av allt klor!
Men kul hade vi dock!
Dårarna vill att ja ska me och sova på ett par svettiga madrasser i b-hallen i på sportavdelningen men noooo nu har ja haft mitt roliga för den här helgen/året.
Började ju min karriär på Vitbergsbadet med att skolka de första två dagarna av att jag int fattat schemat, så varför int avsluta min karriär så här! haha!
Hon lyckas :D

*orka man int packa då kan man lika gärna bli packad :P

Pappa på facebook

Se där, se där NU är alla på facebook! haha

Dödsdömd

Vi skulle bara cykla några hundra meter, inte alls någon lång sträcka. Det var inte meningen att det skulle sluta sähär...
Men, dom dömde ut honom på enaste gången, det är inte värt att ödsla tid sa han och skakade på huvudet. Det kostar mer än han är värd.

R.I.P
Säger som Sofie, "det är tjock Pelles fel".
Varför skulle han vara så tung?
Varför skulle vi cykla just över den trottoarkanten?
Varför, varför!!?
HAHHAHAHHA låg ner på asfalten, vred mig av skratt när det väl hände vilket du ser på soffan att hon åsså gör, och det bästa av allt var att någon försökt sno den när vi så fint hade pakerat den utanför Frasses. och skulle hämta den dagen efter, HAHHAHHAHA ofta!
Cykel gubben som vi idag släpade han till undrade hur vi lyckats och sa att du får en ny cykel för pengarna det kostar att laga detta, lika med dödsdömd cykel.
Nu åker han hem te jörn så kanske, bara kanske han få ett nytt liv :P
På tal om nytt liv... vi ska HÖR OCH HÄPNA sälja läggan på Läkarvägen OH MY GOD.
Sju år har den tjänat släkt, vänner, inneboende, hemsläp, randoms och mig :D
En liten fristad som alltid funnits när man kommit hem igen efter äventyr.
Nu skas det flyttas te huvudstaden aka Stockholm :S men först det obligatoriska stoppet i ÅRe haha! :D
Och Norge blire åsså att besöka/bo i iaf för Ollbert som fått sig lite jobb = nice me norska moneysar! Längtar te Norge är så fint och avkopplande att vara där, bara vi och naturen, bergen, ÄLVEN ♥
Olle med Pappa :)
Norge!
Fattar int hur ja kan bli så glad när ja tänker på att vi ska te norge då ja har hatat (ja, jag vet, hata är ett starkt ord) norskar på Vitbergsbadet :S Dom kan plötsligt det svenska ordet och efter fem "ursäkta vad!?!" från mig, men ska ändå inbilla sig att dom är i Norge så ja ska förstå dom *gahhagghhhhaaa*.
Vill ha en pölse. Okej man tar betalt för pölse. Med chips! Jaha man får göra om beställningen till Pölse me chips. NE då kom dom på att dom ska ha en brus med. JAHA för det kunde du inte ha sagt direkt INNAN du betalade?!??!! GÖRA OM IGEN!!!!! Nej neeeeeeej nu ska vi int börja me det där bittra nu inte haha.
Norge lika med älv, lika med ♥
Oki nog me tjoller...
Norska vs Svenska
Pölse - korv
Chips - pommes
Brus - dricka
*ledi imorrn :D Ska dock imorrn bitti, utnyttja gratis badningen som kom me sommarjobbet för första gången :S illa karin illa haha.
natti

Team Grillen

Lagbild
Självklart vann vi fråge quizet på knytkalaset YEEEEEEEES! :D
(och som vanligt lyckas jag ju me seger tecknet.. NOT. Hahaha)
Idag på jobbet fråga Elin, brunhåriga i mitten på kortet, efter en snodd.
Norrländska vs Svenska
Norrländska: Snodd
Svenska: Tofs
Förklaring: Hon skulle ha något att sätta upp håret med. Det heter snodd hörni!! En tofs är vad det blir när man satt upp håret med en snodd. :P
*sno på säger Olle! Natti

RSS 2.0