Får får inte får, får får lamm :)

GLAD PÅSK HÖRNI!♥
Detta är vårt fina påskris som Marie plockat helt själv lr nej vänta en kvist fick hon ihop sen förbarmade en kollega sig över henne och vi fick några kvistar till haha!
Påskäggen (de tre) är recyklade plåtburkar där det bl.a står på ena sidan "avoid contact with eyes" på nästa halva rad "if inhaling contact a physician.." och även inklämt är där "if swallowed do not induce voumiting" haha finfint!
.
.
.
Idag när ja åkte till Duved för att avtjäna min dag i receptionen stod jag där snällt och fint, läste mailen och funderade lite vars ja har min namnbricka *skäms* DÅÅÅÅ...vänta va nu. Jag ser i ögonvrån. Kan det vara?! Tittar upp, där mitt i lobbyn, MEN VA FAN jaaa...det är en liten jäkla lämmel!!! JAHA vad göra nu? Ser mig omkring, inga gäster så långt ögat kan se. Sliter ur påsen ur sopkorgen och beger mig till andra sidan disken.. jakten har börjat!
Den springer under en soffa, kommer fram, under nästa.. missar den, lyfter bort en fotölj. Kunde svära på att den var under fotöljen. Kikar under soffan. *Hmm* Ställer mig upp med sopkorgen under armen. Kommer två gäster *gulp* se oberörd ut,
"Hejhej godmorgon" de går. Jaha vars kan den... jag kikar in i korridoren där gästerna gick in jomenvisstfan lämmeln smet förbi dem och mig och in i korridoren. Längst ner där är den, en liten hårig boll som andas. Yes kan mota in den i ett hörn!!! *Mohahah*
MEN NEEEEEEEJ den smiter förbi sopkorgskanten och med den pinnade på framför springer ja nerför korridoren...ska jag slänga korgen över den?  Hur? framför eller över? Eller skadar ja den då? "NEJ NEJ INTE IN DIT" väser jag.
Lillalämmeljäveln smiter tillbaka in i lobbyn... under en soffa. *suck.
"EN LÄMMEL!" skriker jag och en chockad receptionist Michelle som undrar vem ja väser till tar av sig jackan och in i repan efter en korg AHA nu ska här överlistas den lille. En skrämselteknik från ena sidan som funkar femte gången och jag släpper korgen på den, ops huvvet blev utanför men lugn jag pressade in de me!
En lämmel fångad, tack!
Sen fick vaktmästarn komma och släppa ut den. JAg var skakis.
Innan igår hade jag aldrig i mitt liv sett en lämmel men nu ha ja sett ett oräknerligt antal döda på vägen och denna på närhåll plus fyra till när vi var ute på promenix iförrgår. Vi kan säga såhär:
Det ÄR lämmelår.
Annars ha de varit vääääääääääääääääääääldigt lugnt och fint här i några veckor nu och plötsligt är vi inne på SISTA VECKAN FÖR SÄSONGEN!!!! Den vanligt PANIKÅNGEST:en är här! Men men som man säger lite så där uttjatat, man ska ju sluta när man ha som roligast! :)
*Imorrn ska vi och titta på lamm om vi får haha!

RSS 2.0