Pölse

Vad är det konstigaste vi har fått som beställning idag?
A. Ett grillkorvs mål som dom ville ha mixat?
B. Tre 90grams hamburgare i samma bröd?
C. En hamburgare som inte är väl grillad, alltså lite rosa i mitten?
Detta hade då vi som en av våra frågor, från caféet till badvakterna, när vi hade knytkalas på vitbergsbadet.
Svaret är, och detta är på fullaste allvar att vi fick som förfrågan i onsdags.
Kan ni mixa grillkorven och pommfritten?!
- Ehhh...nja vi har som ingen mixer.
Varpå dom lägger upp en stavmixer med orden, "ska du eller jag?"
AHHAHAHHAHAH
Dom fick komma in och mixa själva :P
*Pölse är korv på Norska! hejs

Olidligt

Har kommit ut lite fler bilder på intenetet från Stadsfesten bl.a
den här på ja och syster vid Skellefteälven♥
Å är det inte det de här man kallar däckade?!
Hittade dem så när vi kom för att lägga oss :)
Mer från Österfärnebo:
"Funderas" 
Gillar Jennys svar: "Skit många!" haha.
Rätta svaret var om ja inte minns fel 27 000!!! :O Alltså YTTERST OLIDLIGT!!!
Kul me massa fina/roliga/härliga bilder = minnen :D
Som när ja var på äventyr med mammapappa i torsdags, efter att mamma tyckte kring sju på kvällen att vi skulle ta en liten tripp och hälsa på i morbros nya stuga.... 6 MIL (!) bort haha! Men åkte sedan på hemvägen i urskogarna och kollade runt lite, såg tre älgar (pappa pallnitade varje gång) och två ytte pytte små rävungar! sööööta! (Försökte få me en av ungarna och pappa på bilden men han/hon/den syns som int, mobillkamera, men finns där i mitten av bilden någerst :S
*Olidligt niceeeeeeeee me ledigt i TVå dar nu :D:D

Nakenhet i Staden

Hahaha just ja Eme skickade ett mycket oanständigt mms igår! Förklaringen berättade Eme sen att hon vaknade igår och tittar ut genom fönstret åsså har en kvinna, troligtvis deras alkisgrannar fått för sig att deras bakgård (och nu snackar vi ngr buskar mitt i stan) är den perfekta campingplatsen, och i mms:et har tanten just tagit sig ur tältet och står där naken!! HAHHAHAHHA priceless.
Slår vad om att det är samma alkisar som jag och Olle stötte på när vi gick hem i förrgår. det kommer en tant och en gubbe ranglande ner för sjukhusbacken. Gubben får syn på en rullator som ngn lämnat vid busskuren halvvägs ner i backen. Vi hör hur tanten som går lite efter gubben börjar sluddra högre och högre "ne Lennart de dä kna va flaaarligt". När vi vänder oss om så ha gubben lastat sin alkis påse på rullatorn , satt sig själv på den och åker nerför backen medans han bromsar me handbromsen! HAHHAHA
inte nog men det UTAN olle säger ett väl valt MEN FÖR HELVETE!! tanten har dragit ner byxorna och visar sin enorma vita stjärt medans hon vinglar in bakom busskuren, som för övrigt står vid vägen och är av glas, och sätter sig ner to do her buisness.
För att citera Eme: "vad bor det för folk i denna stad egentligen?!" HAHHAHA!
Norrländska vs Svenska
Norrländska: En lägda
Svenska: en äng, åker, fält.
Kom fram till det när vi pratade dialekter på jobbet och såklart provade ja ordet på min Olle som sa "va?".
*lägda där!

sTADSFESt!

STADSFEST!
Madrasserad golvet och släppte in två sthlmare, en göteborgare och en jämtlänning!
KUL var temat för helgen, behövs som int sägas mer! haha
Efter en underbar helg så varför int fortsätta utan då blev det roadtripp med grabbarna från sthlm och brudarna ner till VästraFärnebo och Åre-gänget där jag...
...överlevde en åktur med ring efter båt, dock efter mkt övertalning innan ja gick me på det (plus träningsvärk delux i armanrna efter att i panik hålla mig kvar i ringen haha) och en färd med flotte i två och en halvtimme då jag var kissnödig redan innan vi klev på den... PLÅGA!!!


Sedan blev det kubb, middag, en massa roliga lekar och tipsrunda som Emelie och Kalle planerat! Kan knappt tro att ja bara var där i en dag!
SEN kom den hemskaste dagen denna sommar, asvarmt vare och bakis var jag.
Bussen kom inte, Kalle skjutsade mig till Sandviken, sen tåg till Gävle.
Gävle. Tåget blev tio minuter sent, sen en halvtimme... sen en halvtimme till, jag köpte en bussbiljett så dom skulle veta att jag ville te skeå, sen en och en halv TILL! Då hänvisade dom oss till buss, men neeeeee kom ingen buss...hänvisade tillbaka till tåg. Yepp fyra VARMA timmar sent kom ett annat tåg. Hoppade på. Missat min buss från Sundsvall. Men där stod en extra insatt buss te oss :D fint. MEEEEn nee när jag frågade vars han vill ha packningen till skeå svarade han "den går bara till umeå" *gulp*
Hade inte långt till tårarana. Ingen mat hade ja ätit pga att man inte ville gå ifrån tågväntan ifall det skulle komma, inte druckigt så mkt då toan också kändes långt bort.
Fast då fanns ändå tur i oturen då jag köpte bussbiljetten i Gävle.
Fick mig en egen taxi som väntade på mig i Umeå :D 2068 kr, tack SJ!
Men nästa gång ska ja flyga, oja!!!!
*NU GODIS DAGS!

Burk lr flaska?

Ollen min hittade en fyrklöver här utanför lägenheten när vi till musik låg på en filt i det mjuka gröna gräset med svala vindar på oss i strålande solsken och mådde överdrivet gott i Lördags :D
Är inte varje dag man hittar en sådan och tydligen ska det betyda lycka, och må säga att om det var något vi kände då när vi låg i gräset så var det nog LYCKA! :D
BILDbevis:
Dock är det en helt annan känsla när:
Dom står och knackar besatt på rutan till kioskluckan då man själv är och fixar något på annat håll.
Släpper det jag håller på med för en sekund (tror jag) gå till luckan.
"Hej!"
"HEj, Jag vill ha en dricka."
"Okej vilken sort"
...tittar i kors på sin kompis som att den inte tänkt ut att jag skulle fråga något...
Vill du ha en bruk eller en flaska?
...tystnad....tittar ännu mer intensivt på sin kompis...
Vilken sort vill du ha då?
...fortfarande ingenting...
Och vill du ha burk eller flaska?
...äntligen kommer den ihåg att den ville ha en dricka...
"Ehm en burk"
...sen tystnad, jag tittar på den, den tittar på mig, precis som ja ska läsa dens tankar fast till slut måste jag säga något för att komma vidare...
En cola, fanta, sprite?
Eh...cola?!
Jag tar fram en cola.
"NEj fanta" kommer det lite panikartat.
Tar fram en sån.
"13 kronor tack"
Vad kostar den?
Upprepning
"13 kronor för en burk."
Vilken den då ska rota fram i sin väska eller liknade även fast den har stått och knackat som betsatt på luckan för det var ju SÅÅÅ himla bråttom att ha sin dricka. Men sen vilken sort, vilken storlek och att ta fram pengar DET har den inte tänkt alls på!!! GAHHHHH!
Den kallas ungar. Dom finns i tusentals på vitbergs badet och samma meningsutbyte sker minst 500ggr per dag. BitterKarin väcks till liv. argh! haha är i serviceyrket nu jepp jepp!
*Stadsfesten incoming, besök av Jenniysarna, ledigt två dagar, lycka!!

Som om!

Wohoooo! ledigt! Har jobbat den längsta veckan i mitt liv!
7dagar i sträck!!! haha.
I Åre♥ blev det MAX fem dagar i rad. Och ofta jobbade jag bara tre dagar per week. Så ja mina vänner det har varit en lång vecka för mig haha.
Började halv ett vilket är nice men innebar att jag som verkligen inte är en morron männska vaknade sent och hann int me mkt innan jobbet :S, sen slutade jag halv nio och då var ja dö hungrig!! arr.
Sen ha jag blivit tagen för en praktikant två gånger på en dag åsså. inte dåligt jobbat va ;)
Första när jag var på lunch me Eme och Robban, sprang in och lämnade min väska vid deras bord. Servitören tokstirrade på mig, när jag sedan skulle betala för buffén stod han där bakom kassörskan och stirrade!
Sen frågade han mig om jag varit praktikant hos dem. "Ne inte det sa ja."
DÅ vänder han sig mot kassörskan och frågar om jag har varit praktikant hos dem. SOM OM jag inte skulle komma ihåg om jag varit det eller inte?! HAHHAAHA!
När jag sedan hängde på Eddahallen där jag provat på att jobba på eftermiddagarna i veckan, står det ett gäng av mina kollegor och pratar. Jag presenterar mig för en av dem då jag inte sett henne förut "aha, du är från vitbergsbadet. Tänkte väl att det var lite sent att ha praktikanter här då skolorna ha sommarlov" SOM OM jag skulle vara 19!? HAHHAHAA! men nice :P
Sen kom det en ferie kontrollant för att kolla att vi tog hand om dem (ferie = gymnasie sommarjobbare) och han stannade vid mig i köket men sen blev han presenterad för vår ferie. Hade jag haft andra kläder skulle han lätt trott jag var en av dem! SOM OM haha!

*Åh man uppskattar nog int ledigt nog om man int har jobb! nog.


Norrländska vs Svenska
Norrländska: Tvär
Svenska: Man har inget extra ord. Men säger vad man ska göra. Inget ska "snabbt" göra detta bara, utan bara att man ska göra det.
Förklaring: Ska tvär göra det här bara.., vi tvär far dit... Tvär hit och tvär dit. haha!
Svenska: Ska göra det här bara... vi åker förbi där...

RSS 2.0